Bekijk de categorieën of ZOEK op de website

Persoonlijke ongevallenverzekering

Je moet er natuurlijk niet aan denken het risico te lopen om een ongeluk te krijgen. Zeker niet als zzp’er zijnde. Omdat je zonder personeel werkt ben je in deze ondernemingsvorm onmisbaar. Niet alleen voor het afwerken van de werkzaamheden en het binnenhalen van nieuwe werkzaamheden, maar dit heeft ook een direct gevolg op de financiële situatie.

Tegemoetkoming tot overlijden aan toe

De persoonlijke ongevallenverzekering die kan heel erg ver gaan. Dit kan tot en met financiële tegemoetkoming bij het overlijden na en ongeluk.

Daarnaast kan er bij blijvende invaliditeit als gevolg van een ongeluk ook een vergoeding gevraagd worden. Zo kan je bijvoorbeeld je werkkamer aanpassen om alsnog te kunnen werken.

Niemand wenst het een ander, maar je kunt beter wel goed verzekerd zijn. Want mocht je iets overkomen dan kan dit een grote invloed hebben op je directe omgeving. Zeker wanneer je een gezin hebt kan dit veel gevolgen hebben.

Waar op te letten

Belangrijk is om te letten op de vergoedingen en tegemoetkomingen. Je kunt namelijk een goedkope verzekering afsluiten, maar goedkoop kan duurkoop zijn. Zeker bij dergelijk serieuze ZZP verzekeringen is het verstandig om dit helder te hebben. Tevens moet je erop letten wanneer je van deze verzekering gebruik kan maken.