Bekijk de categorieën of ZOEK op de website

Zakelijke autoverzekering

Je kunt een zakelijke autoverzekering, ook als zzp´er, op maat laten maken. Hierdoor ben je voordeliger uit en voorkom je hoge kosten. Zo heeft de verzekeraar Unive bijvoorbeeld het Zeker Zakelijk Plus Pakket waar de zakelijke autoverzekering ook in mee is genomen.

Wat kan er in een zakelijke autoverzekering worden opgenomen?

Je kunt bij een autoverzekering bijvoorbeeld een aanvullende verzekering als Pechhulp opnemen. Als je ook nog voor zaken met je eigen auto naar het buitenland gaat dan is het misschien verstandig om het onderdeel Pechhulp Europa of Pechhulp in het buitenland in je verzekering mee te nemen.

Wat moet er met een zakelijke autoverzekering verzekerd worden?

De Wettelijke Aansprakelijkheid, ook wel bekend als WA, is een verplichte verzekering. Dit is een verzekering die anderen hebben opgelopen door jouw auto. Deze WA verzekering kan je ook nog uitbreiden als beperkte casco dekking of volledig casco. Wanneer je met beperkte casco dekking verzekerd ben dan ben je verzekerd als de auto schade op loopt door brand, diefstal of ruitschade. Een volledig casco zekering biedt de dekking van bijna elke vorm van schade welke je auto kan oplopen.