Bekijk de categorieën of ZOEK op de website

ZZP Verzekeringen

Als ZZP’er word je zonder goede begeleiding in een diep dal gegooid. Zeker op gebied van verzekeringen weet niet iedereen het fijne van af. Daarom is het goed om hier hulp voor te zoeken en om niet zelf alles te regelen. Want je kunt het beter door een professional laten bekijken dan dat je zelf dingen vergeet waar je later slechter bij uit blijkt te zijn. Er zijn op gebied van verzekeringen voor een ZZP’er veel mogelijkheden en opties. Maar wat is nu nodig en aangeraden? Wij behandelen op deze website de verzekeringen die je als ZZP’er af kan sluiten. Hopelijk kunnen wij je met onze informatie een eindje op weg helpen. Maar alsnog raden wij aan om hier met een professional over door te praten.

Beroepsaansprakelijkheidsverzekering

Wanneer je een ZZP’er ben dan werk je voor jezelf. Wanneer je een fout maakt dan word je hier ook op afgerekend. De beroepsaansprakelijkheid verzekering dekt de financiele kant af van fouten die er gemaakt (kunnen) worden. Echter betekend dit niet dat je per definitie financieel gedekt word wanneer je word aangeklaagd. Als het bijvoorbeeld ‘zuivere vermogensschade’ betreft dan word je met deze verzekering voor ZZP’er niet geholpen. Laat jezelf dus goed informeren voor je een verzekering afsluit!

> Lees meer over Beroepsaansprakelijkheidsverzekering

Persoonlijke ongevallenverzekering

Een extreme, maar niet onverstandige, manier van verzekeren. De Persoonlijke ongevallenverzekering voor zelfstandige ondernemers. Deze verzekering dekt een financieel risico die je bij een ongeval kan lopen. Bij deze ZZP verzekering dek je het het financiële risico af waar je of je gezin in terecht kunnen kopen wanneer je bij een ongeval verongelukt of gehandicapt raakt. Wanneer je gehandicapt raakt tijdens een ongeluk dan heb je trouwens ook geld nodig voor revalidatie en eventuele aanpassingen in huis of op het kantoor.

> Lees meer over Persoonlijke ongevallenverzekering

Zakelijke autoverzekering

Wanneer je een auto voor je eigen bedrijf hebt kan je deze het beste zakelijk verzekering. Want dan kan je de verzekeringskosten indienen bij je accountant of boekhouder. Daarnaast moet elke auto in Nederland minimaal verzekerd zijn met een Wettelijke Aansprakelijkheid (WA). Je kunt hierbij ook aanvullende pakketten nemen. Zoals je bijvoorbeeld voor een module Pechhulp kan kiezen die door verschillende verzekeraars aangeboden wordt.

> Lees meer over Zakelijke autoverzekering