Bekijk de categorieën of ZOEK op de website

Regels en voorwaarden

Het is enkel toegestaan om unieke artikelen op Informatieover.com te publiceren. Hierdoor is het artikel welke gepubliceerd wordt voor google van toegevoegde waarde. Door een link in het artikel te verwerken kan je hierdoor een hogere positie in google innemen, afhankelijk van de concurrentie op het onderwerp waar jou website over gaat. Denk echter wel aan de regels en voorwaarden, alvorens je een artikel indient.

Voorwaarden voor deelname en regels voor publicatie:

  • Tekst moet minimaal 200 woorden, uniek geschreven, content bevatten.
  • Vanuit Zoekmachineoptimalisatie verplichten wij het uploaden van een aan het artikel gerelateerde foto / afbeelding. Hierdoor wordt de link in het artikel welke je publiceert meer waard!
  • Deel je tekst op in alinea’s, dit verbeterd de leesbaarheid van de tekst en hierdoor ook de meerwaarde van de tekst voor google.
  • Het is toegestaan om in de tekst linkjes te verwerken. Wil je 1 linkje in de tekst verwerken dan moet je minimaal 200 woorden schrijven, voor 2 linkjes in de tekst moet je minimaal een tekst indienen van 600 woorden groot.

Hoe vormt een artikel op Informatieover.com een meerwaarde voor mij?

Wanneer je een website bezit of een product aan de man probeert te brengen dan zijn er verschillende wegen die naar Rome leiden. Voor de een moet je betalen, de ander kost tijd. Wanneer je een artikel op Informatieover.com publiceert kan je met deze informatieve tekst je product of website promoten. Je moet echter wel aan een tweetal voorwaarden denken; de tekst van het artikel moet minimaal 200 woorden groot zijn en mag maximaal 1 link naar de website bevatten per 400 woorden.